Per: Associació Pagesos A: Març 19, 2019 A: General Comentaris: 0

El corral 7 pastors obre les seves portes per a realitzar una activitat familiar.

Qui som

Els 7 pastors és una granja ecològica de cabres Payoyas, un projecte familiar, ecològic i de talla humana als peus de Montserrat. Naixem amb la il·lusió de formar part d’una alimentació sana i natural, sense comprometre els recursos de demà, que faci una gestió responsable de la biodiversitat i dels béns comuns, amb la solidaritat i la sostenibilitat com a valors principals i fent realitat el somni de la sobirania alimentària dels pobles.

L’activitat del 7 d’abril del 2019

Coneixerem la feina de pastores i pastors, cuidarem del ramat, esmorzarem en plena natura i tastarem alguns dels nostres productes (mató, iogurt i formatge fresc!).

L’hora de la trobada és a les 10h al pàrquing de la carretera de Can Maçana (B-111) situat al segon trencall a mà dreta -hi trobareu un cartell amb el logo de 7 pastors -. L’activitat acabarà cap a les 12h aproximadament.

El preu (inclou l’esmorzar) és de 8€ (adults) i 6€ (infants). L’activitat està destinada a famílies amb nens i nenes a partir de 18 mesos, sabem que algunes persones necessitareu venir amb bebès més petits, així que us convidem a poder fer-ho sense haver de pagar per l’esmorzar d’aquests.

Inscripcions

Podeu fer la vostra inscripció a través del nostre e-mail o telèfon indicant-nos les persones assistents a l’activitat.

7pastors@gmail.com  |  637.735.694