Per: Associació Pagesos A: Desembre 14, 2015 A: General Comentaris: 0

El diumenge 13 de desembre vam gaudit a la plaça de Can Cases d’una jornada entranyable.

Productors agraris i ramaders del nostre poble han compartit el fruit de les seves collites amb centenars de visitants: mel, ous, embotits, fruites i verdures, vins, torrons i com estrella convidada l’oli novell acabat d’envassar.

A l’interior de l’ajuntament en un curs de cuina nadalenca saludable ens expliquen “Els productes de proximitat són la millor tria, perquè creixen i sobreviuen en el mateix entorn que nosaltres, raó per la qual, porten integrades les propietats que reforcen la nostra salut. També són la millor tria per la cura del planeta, ja que generen la mínima empremta de CO2, que és la causa principal del canvi climàtic…”.

Al pati interior un corral ple dels animals que omplen les granges i masies del Bruc, ha fet recordar a les velles parets de Can Cases el seu passat, un taller de postals de Nadal ofert per l’aula de dibuix i pintura Sant Miquel, i música en directe han completat la jornada.

La valoració dels productors locals i dels nombrosos visitants ha estat molt positiva, també destacar les més de 70 visites que ha rebut el museu de la muntanya de Montserrat i la presència d’artesans locals.